Afspraak maken – Huisartsenpraktijk de Meent – Hilversum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Meent
De Meent 10 1218 CB
Hilversum

Afspraak maken

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Belt u de praktijk op werkdagen tussen 08:00 en 10:30 uur voor het maken van een afspraak.

U kunt ook online afspraken voor het spreekuur bij de huisarts of assistent inplannen. Vanwege corona is alleen voor het tijdstip van 8:00u mogelijk. U kunt vanaf 2 weken vooraf tot 2 uur voor de afspraak een tijdstip plannen.

U kunt bij de assistente terecht voor: Het meten van de bloeddruk; verzorgen van wonden; oren uitspuiten; hechtingen verwijderen; (reizigers)vaccinaties en andere injecties; zwachtelen van benen

Heeft u een spoedgeval, wilt u een consult langer dan 10 minuten, heeft u meer dan één klacht of twijfelt u over de urgentie, bel dan voor het maken van een afspraak met de assistente.

Afspraak maken

Voor het weg laten halen van een vlekje of bultje kunt u niet meteen een afspraak maken. Dit moet altijd eerst worden beoordeeld door de arts. Deze afspraak kan wel on line gemaakt worden.

Spreekuur

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Keuringen van eigen patiënten is helaas niet mogelijk.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonische spreekuur loopt ook via de assistente. Zij noteert uw vraag of klacht en vertelt u wanneer u daarover door de huisarts wordt teruggebeld.